Airport - Huizenmarkt CaboVerde

CaboVerde
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Airport Sào Pedro 'Cesaria Èvora' is Internationaal en vluchten gaan dan ook rechtstreeks van en naar Nederland. Bekende vliegtuigmaatschappijen vliegen wekelijks naar São Vicente en de aanbiedingen zullen uw verbazen, tickets voor 350 euro retour kom je dan ook snel tegen. 23 kilo bagage per persoon en 5 kilo handbagage zijn de gewichten die u mee mag nemen.
Vanaf  São Vicente vliegt u in 45 minuten naar Sal, Boa Vista of  Praia, de prijzen liggen rond de 70 euro p/p.

Op het vliegveld kunt u gemakkelijk uw geld omwisselen, ook een simkaartje kopen om lokaal te bellen is handig om hier te doen en pinnen kan met uw Credit/Debet card of Maestro.
Taxi`s rijden af en aan voor 9 euro naar Mindelo stad en van daar uit kunt u met de Ferry naar Santo Antão, wij regelen dat allemaal voor u bij aankomst.
De moderne intreehal van het nieuwe airport complex biedt u de mogelijkheden om rechtstreeks te vertrekken naar diversen bestemmingen, ook hier kunt u een ticket kopen.
Vlakbij het vliegveld aan het strand van São Pedro het bekende Foya Branca Resort hotel waar u kunt genieten van een frisse duik, maaltijden en overnachtigingen. Vanaf Foya branca naar Mindelo centro waar ook ons gastverblijf is gelegen, is de reisafstand 20 minuten.
De landingsstrip van airport São Vicente, het is een nieuw Internationaal airport wat genoemd is naar de bekende zangeres die helaas is overleden, Cesaria Èvora.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu