Projecten - Huizenmarkt CaboVerde

CaboVerde
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kaapverdië laat u de vrijheid om zo`n beetje alles te bouwen wat u mooi vindt, een Chalet, Bungalow, Villa of Landhuis het wordt uw persoonlijke notariële eigendom wat altijd weer vrij te verkopen is.
U kunt gerust de tijd nemen om te bouwen het hoeft allemaal niet op èèn dag af, zo kunt u dus in een aantal jaren uw investering zien groeien en uw huis in te richten naar uw wensen.
U kunt ook een bestaand project kopen op een mooie locatie dan weet u vooraf wat u koopt, wij kunnen u adviseren naar de mogelijkheden van het project en taxatie rapporten uitbrengen.

Omdat wij als bemiddelings adviseur kunnen optreden komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en u kunt gericht aan de slag. Ook kunt u met een pensioen of uitkering uit Nederland hier perfect leven, alle voorzieningen zijn hier aanwezig al is het in mindere mate wat u bent gewend. De voertaal is Portugees maar ze spreken Creool, dat is zo`n beetje hetzelde wat ze ook doen op Curaqão alleen dat is afgeleid van het Spaans.

Omdat veel emigranten uit Nederland terug keren naar hun geboorteland maak je grote kans om ook hier gewoon Nederlands te praten, een cursus Portugees is altijd meegenomen en maakt alles net iets makkelijker.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu